Tutto Puro

La vita è bella in hartje Roermond. Een karakteristieke trattoria waar we ons steentje aan mochten bijdragen.

Midden in Roermond vind je - in het karakteristieke steegje langs de Munsterkerk - een heerlijk stukje Italië. Wanneer je de glazen deur opentrekt wordt je verwelkomt door de heerlijke geurencombinatie van prachtige Italiaanse kazen, vleeswaren, wijn en verse koffie. Een warm mediteraan ontvangst volgt; Welkom bij Tutto Puro!

Het gezellige pand, met mooie binnentuin kreeg een totale make-over waar Just Blocks aan mee mocht werken.

De voorkant van Tutto Puro doet dienst als bottega (winkeltje). Hiervoor maakte we de balie en schappen uit een mooie combinatie van wagondelen en beton. Met als bijzondere blikvanger de snijtafel voor het vlees, welke is afgeleid van de v. Roij. Een robuuste boomstamschijf met stoer stalen onderstel.

Wanneer je voorbij de balie loopt stap je binnen in de trattoria. Hier vind je een combinatie van vintage meubels en een wilde verzameling van spullen zoals je dat kent van je favoriete restaurantjes in Zuid-Europa. Just Blocks maakte hier een bar uit dezelfde materialen als de balie. Ook hier werden wagondelen gebruikt voor diverse schappen en maakte we een mooi barretje annex leeshoek. Ook van beton.

Project starten?

Een ruimte die een unieke uitstraling verdient? Of juist een eyecatcher als meubelstuk nodig?

Contact opnemen