Greenhouse Group

Wat krijg je als je wipkippen, schommels en Engelse telefooncellen combineert met maatwerk projectmeubilair? Juust! Een heel bijzondere werkplek!

Innovatie, toewijding en lol. Met deze kernwaarden breid de Greenhouse Group in Eindhoven gestaag uit. Kernwoorden waarin wij ons meer dan prima kunnen vinden!

Voor de Greenhouse Group mochten we een complete verdieping inrichten. Niets was te gek en daar houden we van! We bedachten functionele en inspirerende werkplekken, die aansluiten bij de creatieve processen van de medewerkers van de Greenhouse Group.

De basis bestaat uit de industrial lights, maatwerk bureaus en -tafels van Just Blocks. In de kantine verzorgde we een bar met stalen details, zoals je die van ons kent uit o.a. de Leaf serie.

De grote ruimtes en de industrieele uitstraling van het gebouw vroegen daarnaast om bijzondere maatwerkoplossingen. We zouden ons slogan geen eer aan doen, wanneer we hier geen raad mee wisten. Gekkigheden leveren kunnen we!.....Heb je even? Wipkippen, schommels, oude treinbanken, Engelse telefooncellen, grote graphics, arcade- en flipperkasten, alles werd richting Eindhoven gesleept om dit bijzondere project tot in de puntjes uit te werken.

Absoluut een van de meest bijzondere projecten die we tot op heden mochten maken. En weet je wat? Momenteel wordt er hard gewerkt aan de volgende verdieping! Wordt dus vervolgd!

Project starten?

Een ruimte die een unieke uitstraling verdient? Of juist een eyecatcher als meubelstuk nodig?

Contact opnemen