Fun Valley Maastricht

230.000m2 (!) aan spectaculaire activiteiten aan de rand van Maastricht. Een enorm park, waar Just Blocks een bijzonder object op een voetstuk mocht plaatsen.

Fun Valley Maastricht is een avonturen park vol spectaculaire activiteiten. Wij werden gevraagd of we iets konden met de inrichting van een grote hangar op het terrein. En dat konden we natuurlijk! Naast de meubels die we zelf maken houden we onze ogen altijd open voor bijzondere objecten. Soms liggen deze wat meer voor de hand, zoals mooie oude stoelen of lampen, maar steeds vaker komen we ook in aanraking met objecten waar we onze handen niet van af kunnen houden. Vooral in de opdrachten waarbij we een complete projectinrichting verzorgen proberen we op zoek te gaan naar bijzondere objecten die het interieur een persoonlijk karakter geven en aansluiten bij de sfeer van de omgeving.

Voor deze opdracht vonden we een grote propellor van een bommenwerper. We besloten deze letterlijk op een voetstuk te plaatsen gemaakt, dat we maakte uit eiken balken.

Bijzonder detail; 73 jaar geleden verdween een B-17 bommenwerper in Limmel, vlakbij Maastricht. Niet ver van de plek waar het park ligt.

Project starten?

Een ruimte die een unieke uitstraling verdient? Of juist een eyecatcher als meubelstuk nodig?

Contact opnemen