Design geïnspireerd door de natuur

Voor deze woning in Panningen kregen we de vrijheid om een totaal interieurconcept neer te zetten. Deze klanten wisten duidelijk wat ze wilden en in welke stijl. Wij mochten de puntjes op de i zetten.

De woonkamer van dit huis uit 1900 kreeg op maat gemaakte meubels. De bestaande keuken kreeg een restyling.

De woonkamer bestaat uit twee delen. In het voorste gedeelte maakten we een werkplek een kastinrichting. Dit lichte tijdloze interieur met strakke lijnen valt weg in de ruimte alsof het er altijd geweest is. Door de indirecte verlichting achter de legplanken krijgt de kast een 4e dimensie.

In het achterste deel van de woonkamer maakten we een audiomeubel. We combineerde hierbij het strakke witte gespoten meubel met een robuust eiken blad. Door de greeplijst onder het blad te verwerken lijkt het meubel verfijnder. Alle diepe vensterbanken kregen werden gemaakt uit hetzelfde eiken hout. De strakke Parentesi lamp van Flos is een mooie blikvanger langs dit meubel. een

De keuken kreeg een restyling. De bestaande deurtjes werden opnieuw gespoten en kleine details werden toegevoegd om deze keuken een hedendaagse en frisse uitstraling te geven.

Project starten?

Een ruimte die een unieke uitstraling verdient? Of juist een eyecatcher als meubelstuk nodig?

Contact opnemen