De Ringoven

Ooit was de Ringoven het kloppend hart van de Heldensche Steenfabriek. Onlangs werd de verlaten fabriek nieuw leven ingeblazen als horecagelegenheid.

Gebakken broodjes ipv stenen. De Heldensche Steenfabriek, was jarenlang de belangrijkste leverancier van stenen over de hele regio. Nadat deze uit dienst ging stond het pand lange tijd stil totdat sociaal ondernemer Rendiz de schoonheid van dit pand zag en het verbouwde tot horecagelegenheid en dagbestedingsplek.

Just Blocks voelde zich meteen thuis bij de unieke vorm van de steenoven en het industriƫle karakter van het pand. Ook de uitdagingen die de soms onlogische vormen binnen het pand met zich mee brengen werden omarmt.

In het horecagedeelte zorgden we voor het interieur waarin we onze meubels combineerde met vintage stoelen en onze Lights. Een aantal van onze boomstamtafels zijn hier te zien en in het eetgedeelte maakten we enkele tafels uit eikenhout en staal. Onze lampen prijken mooi tussen de oude balken van het pand. Alsof ze er altijd al gehangen hebben!

Project starten?

Een ruimte die een unieke uitstraling verdient? Of juist een eyecatcher als meubelstuk nodig?

Contact opnemen